Rólunk

Sziasztok,

Zsuzsi vagyok, a Rakd Ki Magad blog főszerkesztője.

A blogot 2017 nyarán hoztuk létre férjemmel, akkor még főleg a saját LEGO műveinket szerettük volna bemutatni a nagyvilágnak.

Nem sokkal később azonban az oldal már elfelejtve, a “polcon” porosodott, mert habár ötletekből akkor sem volt – és azóta sincs – hiány nálunk, az Élet mindenféle kalandot hozott, ami a figyelmünket és időnket máshol igényelte.

2019 második félévében kelt az oldal új életre, immár elsősorban a nagyvilág Kreatív Kocka Kreációinak bemutatása céljából.

A 2020-as világjárvány alatt – érthető okokból – nem találtam olyan oldalt, amely ne közölt volna valami ijesztő hírt korona vírus témában, így itt szerettem volna a béke szigetét megteremteni, ahol könnyed és vidám egyperces bejegyzésekkel kikapcsolódhatnak a LEGO kedvelők – és ki ne lenne az? 🙂 – a mindennapokban. Ugyan vannak a Covid járványt érintő bejegyzések, ezek a testi-lelki egészség megőrzés játékos bemutatására, valamint az egészségügyi dolgozók elismerésére fókuszálnak. És ez a jövőben is így marad.

Az oldalon LEGO-s aktualitásokat, újdonságokat, érdekességeket böngészhettek, megnézhettek egyedi alkotásokat (MOC), vagy épp vicces LEGO fotókat. Emellett szeretnék ajándéktippeket is adni (hisz a LEGO-val nem lehet mellélőni… tudsz bárkit is, aki ne mosolyodna el a LEGO hallatán?) illetve borongós hétköznapokra is sok ötletet találsz, amit a meglévő otthoni kockáidból megépíthetsz szeretteiddel, vagy magadban 🙂 – ahogy jól esik!

A RakdKiMagad blog célja, hogy egy nehéz óra, vagy megbeszélés után, vagy a buszon ülve egy nehéz nap előtt vagy után, könnyedén átpörgesd mosolyogva, és megnyugodj, kikapcsolódj.

Legyél Te is az oldal szerkesztője!

Ha izgalmas LEGO-s tartalmat osztanál meg, ne habozz, küldd el nekünk a Facebook-on, vagy e-mailen a rakdkimagad@gmail.com címre!